Eşme'de Konteyner Ve Prefabrikler Kaldırılıyor

Kartepe İlçe sınırları içinde bulunan Sapanca Gölü kıyısında Eşme bölgesinde Kıyı Kanunu, Su Kirliliği Kontrolü...

Kartepe İlçe sınırları içinde bulunan Sapanca Gölü kıyısında Eşme bölgesinde Kıyı Kanunu, Su Kirliliği Kontrolü ve Yönetmeliği ve İmar Planı hükümlerine aykırı ruhsatsız yapılan konteyner ve prefabriklerin kaldırılmasına başlandı.

Eski Eşme ve Yeni Eşme mahalleleri kapsamında tespit edilen 8 prefabrik veya konteynerin kaldırılmasını belediye ekipleri ile duyarlı vatandaşlar kendi imkanları ile gerçekleştirmekdi. Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Birimi nezaretinde yürütülen çalışmada Eşme'nin Sapanca Gölü kıyısında bulunan ruhsatsız konteyner ve prefabriklerin kaldırılmasına başlandı. Kaldırma işlemi için vatandaşların da duyarlılık göstermesi sonrası 5 konteyner belediye ekiplerince, 2 konteyner da sahiplerince kaldırıldı. Halen bölgede tespitlerini sürdüren belediye ekiplerinin, ruhsatsız konteyner ve prefabriklerin kaldırılması ile ilgili çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: