Eşmepınar İlköğretim Okulu'nda Okuma Yazma Kursu Açıldı

Hasköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün Eşmepınar İlköğretim Okulu'nda açtığı okuma-yazma kursuna yoğun ilgi gösterildi. Hasköy...

Hasköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün Eşmepınar İlköğretim Okulu'nda açtığı okuma-yazma kursuna yoğun ilgi gösterildi.

Hasköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Eşmepınar İlköğretim Okulu'nda okuma-yazma kursu açtı. Kursta her yaş grubundan öğrenciler bulunuyor. Kurs ile ilgili bilgiler veren Eşmepınar İlköğretim Okul Müdürü Zülküf Demirçin, "Bu kursumuz başladığından bu yana kursa devam eden kursiyerler çok ilgili. Öğrenmenin yaşı yoktur." dedi.

Kursa yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden öğretmen Nefise Tosunlu ise, "Bu çalışmaya geçen yıl gönüllü olarak kurs açmadan önce başlamıştım. 2 bayan bana destek çıktı onlarla birlikte bu kursa başlamaya karar verdim. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne giderek durumu yetkililere anlattım. Onların katkıları ile beraber bu kursu açtık. 20 kursiyerimiz var." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz