Esnaf, Hububat Ticaret Merkezi'ne Kavuştu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 213 dönüm üzerinde kurulan Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en büyük Hububat Ticaret Merkezi'nde...

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 213 dönüm üzerinde kurulan Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en büyük Hububat Ticaret Merkezi'nde esnaflar yeni iş yerlerine kavuştu.

Noter huzurunda yapılan kura çekiminde 245 esnafın iş yerleri belirlendi. Hububat Ticaret Merkezi müzayede salonunda yapılan kura çekimine esnaflar katıldı. Ay sonuna kadar yeni iş yerlerine taşınacak esnaflar hasat sezonunu yeni merkezde karşılayacak.

2007 yılında yapımı için çalışmalara başladıkları tesisin teslim noktasına geldiği için çok sevinçli olduklarını belirten Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, “Birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu güzel eser ortaya çıktı. Tüm halkımıza hayırlı olsun. Burada 245 esnaf olacak. Burada iş yapmak isteyen esnaflarımız için ek iş yerlerimiz var. Burada küçük modern bir Kızıltepe kurduk.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: