Esnaf Odaları Birliğinde İş Güvenliği Anlatıldı

Kırşehir Esnaf Odaları ve Sanatkârlar Birliği tarafından esnaflara yönelik ‘6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği...

Kırşehir Esnaf Odaları ve Sanatkârlar Birliği tarafından esnaflara yönelik ‘6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Konumu ‘ bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda esnafları Uğurlu Eğitim ve Danışmanlık Firması çalışanı Sosyal Güvenlik Uzmanı Nail Uslu, bilgilendirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Öztürk, “Kırşehir esnaf ve sanatkarlar odaları birliği olarak bizler 1 ile 9 arasında çalışanı olan işletmelerin iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin giderlerinin devlet tarafından karşılanması için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Bu konu yürürlüğe girdiğinde esnaf ve sanatkarın üzerinden büyük bir yük kalkmış olacak. Siz esnaf ve sanatkarımızdan istediğim iş sağlığı ve güvenliği konusunun dayanağı olan ‘önlemek, ödemekten daha ucuz ve insanidir’ felsefesini benimsemenizdir” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya esnafları bilgilendirmek için katılan Uslu, 6331 sayılı kanunun getirdiği yükümlülükleri esnaflara anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: