Esnaf Odası Başkanından Çanakkale Zaferi mesajı

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Çanakkale zaferinin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Çanakkale zaferinin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç,” Çanakkale zaferi şehitlerimizin Çanakkale geçilmez diyerek kanlarıyla, canlarıyla tüm dünyaya ispat ettiği her bir taşının altında yiğitlik ve vatan sevgisinin yattığı bir zaferdir” dedi.

Mesajında Çanakkale zaferinin şehitlerin kanlarıyla yaktığı zafer meşalesi olduğunu ve zaferin kurtuluş mücadelesinin yolunu aydınlattığını belirten Gelgeç, “18 Mart Çanakkale zaferinin 99. yıl dönümünü kutluyoruz. Dünya tarihinin önemli savaşlarından birisi olan Çanakkale zaferi milletimiz için onur ve günüdür. Çanakkale Savaşı, çocuk yaşta olan gençlerimiz de dahil olmak üzere bir nesli tamamen yok etmiş ama gelecek tüm kuşaklara, büyük Türk devletini miras olarak bırakmıştır. Bu savaşta şehitlerimiz milletimizin asla yenilemeyeceğini, ‘Çanakkale Geçilmez’diyerek kanlarıyla canlarıyla tüm dünyaya ispat etmişlerdir. Bu vesile Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümünde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: