Esnaf, parka dikilen ağaçlara gözü gibi bakıyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediyesince, 1 yıl önce dikilen ağaçların bakımını ve sulamasını cadde üzerindeki esnaf...

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediyesince, 1 yıl önce dikilen ağaçların bakımını ve sulamasını cadde üzerindeki esnaf yapıyor.
Belediye tarafından bir yıl önce Cumhuriyet Mahallesi Karaağaç Caddesi'ndeki 100 metrekare alanda yapılan parka dikilen ağaçların bakımı ve sulaması ilçedeki bazı esnaf tarafından yapılıyor. Fidanların bakımını yapan esnaftan Müslüm Kökyer, "1 yıl önce parkın bulunduğu alanın normal bir yol olduğunu belirterek, belediyenin desteğiyle alanın parka dönüştürülerek içine çeşitli ağaçlar dikildiğini söyledi. Bu güzel çalışmalarından dolayı belediye başkanımız Yusuf Özdemir’e teşekkür ederiz." dedi. Kökyer; Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne başvurarak parktaki ağaçların bakımı ve sulanmasını üstlenmeyi istediğimizi belirttikleirni ve taleplerinin olumlu karşılandığını ifade etti. Kökyer, "1 yıldan bu yana her gün sırayla bir esnaf, kendi çocuklarının yardımıyla parkın temizliği başta olmak üzere sulama ve bakımını yapıyor." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz