Esnaf Temsilcileri Antakya Belediye Başkanı Savaş'la Bir Araya Geldi

Hatay Esnaf Odaları Birliği’ne (HESOB) bağlı oda başkanları ve esnaf temsilcileri Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile bir araya geldiler.

Hatay Esnaf Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanları ve esnaf temsilcileri Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile bir araya geldiler. HESOB Başkanı Kadir Teksöz’ün ev sahipliğinde Bendevi Palandöken Kültür Evi’nde gerçekleşen buluşmada karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinde bulunuldu. HESOB Başkanı Teksöz, yaptığı konuşmada, Başkan Savaş'ın kent genelinde yaptığı projeleri esnafla da istişare ettiğini ve bu durumu takdirle karşıladıklarını belirtti. Başkan Savaş da, görev süresi içerisinde esnafla el ele, omuz omuza memlekete hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Esnafla her zaman birlik, beraberlik, dayanışma ve işbirliği içinde olduklarını ifade eden Savaş, memleketin ve esnafın sorunlarını ortak düşünceyle hep birlikte çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: