Esnaf Ve Kobi'lere Özel Yeni Kart

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ'ler için geliştirdiği temassız ödeme özelliğine sahip "Easy" kredi kartını kullanıma...

Garanti Bankası, esnaf ve KOBİ'ler için geliştirdiği temassız ödeme özelliğine sahip "Easy" kredi kartını kullanıma sunuyor.

KOBİ'ler, Easy ile ekstre borcunu erken ödemede yüzde 1 indirim, 20 güne varan faizsiz geç ödeme ve kalan borcunu kredilendirme imkanından yararlanıyor. Düşük faizli Taksitli Nakit Avans hizmetinden ve dosya masrafsız KOBİ destek kredilerinden faydalanıyor. Easy sahibi esnaf ve KOBİ'ler, özel POS fiyatlandırmasıyla, Garanti üye işyerleri arasına katılıyor. Easy'nin temassız ödeme özelliği sayesinde; Trink logosunu gördükleri tüm noktalarda, 35 TL ve altındaki işlemlerini şifre ve imzaya gerek kalmadan gerçekleştirebiliyor. Tüm KOBİ işletme sahipleri, ortakları ve çalışanlarının yanı sıra kendi işini yapan esnaflar, Easy'ye başvurabiliyor.

Reklam
Reklam

Bonus üyesi işyerlerinde bonus kazanım/kullanım ve taksit imkanı, American Express anlaşması olan firmalarda ise seçkin indirim ve avantajlar sağlayan Easy kullanıcıları; Garanti Uçuş Hattı, Garanti Shuttle , Garanti Vale ve Garanti Asistan, Garanti Şehir Yaşam hizmetlerinden faydalanabiliyor. Kart sahipleri ayrıca Vodafone, Metro marketleri ve Eureko sigorta ürünlerinden, çeşitli indirim ve ayrıcalıklarla yararlanırken tüm akaryakıt harcamalarında indirim kazanıyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere konuyla ilgili yapılan basın toplantısında, "Garanti Bankası olarak, ülkemizin büyümesinde önemli bir rol üstlenen esnaf ve KOBİ'leri, her anlamda destekliyoruz. Değişen iş yapış şekillerine ve mevzuatlara uygun, beklentilerine yanıt veren, özellikli ürün ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Garanti Ödeme Sistemlerin'in eşsiz altyapı ve birikimiyle geliştirdiği Easy Card'ın, esnafın iş süreçlerini kolaylaştıracağına ve küresel rekabet ortamında son derece önemli olan hız ve verimliliği artıracağına inanıyoruz. Desteğimizi, 'Esnafın Gelecek Garantisi' ve 'KOBİ'lerin Garantisi' temasıyla, önümüzdeki dönemde de kesintisiz sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç ise yaptığı konuşmada, "Esnaf ve KOBİ'lerin ihtiyacına yönelik yaptığımız pazar araştırmasında tespit edilen en temel sorun, tahsilat süreleri ve nakit sıkıntısıydı. Bu noktadan hareketle; ödeme esnekliği sağlayarak nakit akışını düzenleyen, avantajlı fiyatlamasıyla KOBİ'lerin günlük ihtiyaçlarında her noktada kullanacağı kredi kartı Easy'yi tasarladık. Hedef kitlemiz tüm KOBİ işletme sahipleri, ortakları ve çalışanları... 'Ben esnafım, kendi işimi yapıyorum.' diyenler, herkes Easy'ye başvurabilir; Easy'nin şirket ve çalışanlarına sağladığı avantajlardan yararlanabilir. Biz Easy ile nakit harcamaları kartlı sisteme çekerek, kart sahiplerine hızlı finansman modeli oluşturmayı ve kayıtlı ekonomiye destek vermeyi istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz