Esnaf Ve Sanatkar Odasından Yangın Mağduru Meslektaşlarına Yardım Eli

Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, çarşı yangınında mağdur olan esnafın...

Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, çarşı yangınında mağdur olan esnafın yaralarını sarmaya yardımcı olacaklarını söyledi.

Mehmet Yiğiner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yangından mağdur olan ANKESOB meslek odalarına bağlı esnafların birikmiş aidat borçlarını almayacağız, bu borçları sıfırlayacağız. Bu anlamda maddi yardımda da bulunacağız. Bu şekilde yaraların sarılmasına bir nebze de olsa katkı sağlamış olacağız.” dedi. Yiğiner, yanan çarşının yerine yeniden, çağa uygun, uluslararası standartlarda modern bir ‘esnaf pazarı’nın inşa edilmesi ve en kısa sürede hizmete konulması çalışmalarının yanında ve en büyük destekçisi olacaklarını da dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: