Esnaf ve sanatkara müjdeli haber

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Kazım Barışık, esnaf ve sanatkarların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasında başvuru süresinin 1 ay uzatıldığını müjdeledi.
Birlik Başkanı Barışık, TESK Yönetim Kurulu Başkanı Bendevi Palandöken’in, Bankalar Birliğine yaptığı müracaat sonucu, kredi borçlusu esnaf ve sanatkarların, yapılandırma için yapacağı başvuru süresinin 26 Ağustos Cuma günü mesai saati bitimine kadar uzatıldığını belirtti.
Barışık şunları söyledi: “Bilindiği gibi esnaf ve sanatkarların ticari ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılması için başvurular 27 Mayısta başlamıştı. Ancak bazı banka şubelerine yazıların çok geç ulaştığı ve aynı zamanda yaz ayları olması dolayısıyla 2 aylık başvuru süresinin yeterli olmadığı görüldü. Bu TESK Yönetim Kurulu Başkanımız Bendevi Palandöken, esnafımızın mağduriyetini gidermek amacıyla Bankalar Birliğine başvuruda bulunarak sürenin 1 ay daha uzatılmasını talep etti. Bu talebi yerinde bulan Bankalar Birliği de süreyi bir ay daha uzatmayı uygun gördü.”
Barışık, esnaf ve sanatkarlara sunulan ticari kredi ve kredi borçlarının yeniden yapılandırılması olanağından şimdiye kadar yararlanamamış veya her hangi bir nedenden dolayı başvuruda bulunamamış olan esnaf ve sanatkarların bu yeni fırsatı iyi değerlendirmelerini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz