Esnafa Nefes Aldıran Kredi

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Adana Şubesi arasında...

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Adana Şubesi arasında 'esnafa nefes aldıran kredi' kampanyası kapsamında kredi protokolü imzalandı.

Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık ile TEB Karma Bankacılık Şube Müdürü Yeşim Turgut arasında imzalanan protokol gereği birliğe bağlı 87 odaya kayıtlı 156 bin esnaf ve sanatkâr, TEB’in belirlediği şartlarda 3 ayı geri ödemesiz 36 aya varan vadeyle 500 bin liraya kadar kredi kullanabilecek.

TEB Adana Şubesi KOBİ Portföy Yardımcısı Nurçin Öz’ün de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Karma Bankacılık Şube Müdürü Yeşim Turgut, ESOB’a kayıtlı esnaf ve sanatkârlar adına atılan imza nedeniyle Birlik Başkanı Barışık’a teşekkür etti. Turgut, “nefes aldıran kredi kampanyası” ile TEB’den “taksitli ticari nakit kredi” alan KOBİ’lerin ayrıca “benim işyerim sigortası” ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebildiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Tüm esnaf ve sanatkârın hak ve menfaatlerini her zaman koruyup, kollamayı görev bildiklerini belirten Kazım Barışık ise kredi protokolü imzalanan bütün bankaların, Adana’da hizmet veren tüm üyelerine gerçek anlamda nefes aldıracak kolaylıkları sağlamalarını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: