Esnafa ölçü ve tartı aletleri beyanı uyarısı

Nevşehir Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken her türlü ölçü ve tartı aletlerine sahip işletme...

Nevşehir Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken her türlü ölçü ve tartı aletlerine sahip işletme sahiplerinin 29 Şubat 2012 Çarşamba gününe kadar beyanda bulunması gerektiğini bildirdi.
3516 Sayılı Ölçü ve Ayar Kanunu gereğince, Nevşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak muayene yapılması gerekli her türlü ölçü ve tartı aletlerine sahip olan esnafların, 29 Şubat 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, ölçü ve tartı aletlerine ilişkin dilekçe ile bildirimde bulunması istendi.
Bildirimde bulunan mükelleflerin, beyanları kapsamında ölçü ve tartı aletleri, önümüzdeki günlerde Nevşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce damgalanacak.
Mükelleflerin herhangi cezalı bir işlem ile karşı karşıya kalmamaları için belirtilen süre içerisinde, belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz