Esnafa Yangın Güvenliği Eğitimi Yapılacak

Bartın’da Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası ile Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yangın güvenlik...

Bartın’da Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası ile Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yangın güvenlik eğitimi yapılacağı belirtildi.

31 Mart Pazar günü Gölbucağı mahallesi yeni sanayi sitesinde yapılacak olan eğitimde oda üyelerine yangına sebebiyet veren durumlar ile ilgili itfaiye ekiplerince eğitim verileceği açıklandı.

Yapılacak olan yangın eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkan’ı Yılmaz Akdeniz, ”Üyelerimize yangın hakkında genel bilgiler, yangına sebebiyet veren durumlar, tehlikeler, yangına karşı alınabilecek önlemler ve insan sağlığı üzerindeki etkileriyle ilgili olarak bilgilendirme yapmak istedik. Yangın çıkmadan alınması gereken önlemler ve çıkabilecek bir yangına karşı söndürme teknikleri ile yangın esnasında uygulanacak hareket tarzı, toplanma yerine ulaşma konusunda yapacağımız eğitimlerle bilgileri kazandırmak istiyoruz. Ayrıca üyelerimize bu etkinlikte ABC Tozlu, Karbondioksit Gazlı ve Halon (HCFC) Yangın Söndürme Cihazlarının kullanım alanları ve kullanım şekilleri de uygulamalı olarak gösterilecektir. Yapılacak olan eğitim sonrasında katılımcılarımıza yangın güvenlik eğitim sertifikası verilecektir “ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: