Esnafın 1 Mayıs Tepkisi

Taksim'de 1 Mayıs'ı kutlamak için ısrar eden eylemciler, en çok esnafa zarar verdi. İş yerleri...

Taksim'de 1 Mayıs'ı kutlamak için ısrar eden eylemciler, en çok esnafa zarar verdi. İş yerleri hasar gören esnaflar, "Geceden özel hazırladıkları taşları dükkanımıza attılar." diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

İstanbul’da 1 Mayıs kutlamaları olaylı geçti. Sabah saatlerinde Taksim’e yürümek isteyen gruplara polis müdahale etti. Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde yaşanan olaylardan en çok semtin esnafı etkilendi. Birçok dükkanın camı kırıldı, bazıları ateşe verildi.

Olayların ardından iş yeri sahipleri, dükkanlarını temizlemeye başladı. Börekçi Kazım Berfin, eylemcilerin özel petlerle dükkanına zarar verdiklerini söyledi. Berfin, "Dükkanımın tentesi yandı. Geceden özel olarak hazırladıkları taşları dükkanımıza attılar. Yediğimiz gaz ise cabası. Yazık oldu." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: