Esnafın Sesi, 2 Yaşında

Çorum’da 4 Ekim 2010 tarihinde yayın hayatına ‘merhaba’ diyen Esnafın Sesi Gazetesi, ikinci yılı geride...

Çorum’da 4 Ekim 2010 tarihinde yayın hayatına ‘merhaba’ diyen Esnafın Sesi Gazetesi, ikinci yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor.

Esnafın Sesi imtiyaz sahibi ve Yazıişleri Müdürü Satılmış İnaç, “Çorum Esnafın Sesi Gazetesi olarak siz saygıdeğer okurlarımıza her hafta sonu içeriği dolu dolu bir gazete sunmanın şevki ile çıktığımız bu yolda gerek esnaf ve sanatkarlarımızın gerekse şehrimizin sorunlarına sayfalarımızda yer vererek, tüm sorunların çözümü için üzerimize düşen görevin bilincinde olmaya çalıştık.

Reklam
Reklam

Sizlerden aldığımız güçle, doğru, ilkeli, objektif, herkese aynı eşit ve mesafede (tarafsız) yayın politikasıyla devletle esnaf arasında köprü vazifesi kurmayı kendimize ilke edinmeye devam edeceğimize, bu bağlamda gazetemizin yayın çizgisinden ödün vermeyerek ‘Esnafın Sesi’ni daha gür bir şekilde duyurmak için tüm basın yayın meslek ilkelerine bağlı kalacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: