ESOB, Emirşeyh’e Sahip Çıktı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Lokantacılar Odası Başkanlığı, Erzurum'un marka kebapçılarından Emirşeyh...

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Lokantacılar Odası Başkanlığı, Erzurum'un marka kebapçılarından Emirşeyh Kebab Salonu'nu ziyaret ederek 'At eti tüketildiği' iddialarını yalanladı.

Yakutiye ilçesi Tebrizkapı semtinde 1950 yılından bu yana hizmet veren Emirşeyh Kebap Salonu, ‘ürünlerinde at eti var’ iddialarıyla zor günler geçiriyor. Emirşeyh Kebap Salonu işletmecilerine destek veren ESOB Başkanı Rasim Fırat ile Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, işletmeci Erkan Bayram’ı ziyaret etti. Lezzetli kebaplarıyla başta Erzurumlular olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Emirşeyh'in büyük bir iftiraya uğradığını söyleyen işletmeci Erkan Bayram, yaşananlardan büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Bayram, iftira ve komplo karşısında çaresiz olduklarını belirterek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün laboratuvar sonuçlarını gösterdi.

Reklam
Reklam

Emirşeyh'in bir marka olduğunu belirten ESOB Başkanı Rasim Fırat ise 63 yıldır Erzurum’da hizmet veren restoranın dedikodu ve iftiralarla yıpratılmak istendiğini vurguladı. İşletmeci Erkan Bayram’ın sonuna kadar arkasında olduklarını kaydeden Başkan Fırat, yaşananların ticari bir linç girişimi olduğunu, insanlığa sığmayan, art niyetli dedikoduların her zaman önünde duracaklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: