ESOB'tan 30 Bin Lira Hibe Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) İl Müdürlüğü

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) İl Müdürlüğü işbirliğiyle, kendi işini kurmak isteyenlere 30 bin lira hibe destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" verilecek.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planıyla tanıştırmak istediklerini kaydetti.

Eğitime katılmak isteyenlerin en son mezun oldukları okulun diploma fotokopisi ve kimlik fotokopisiyle 27 Mart 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Mersin ESOB ve KOSGEB temsilciliğine başvurması gerektiğini ifade eden Dinçer, başvuranlar arasında 28 Mart'ta birlik binasında girişimcilik testi ve mülakatı yapılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: