ESOGÜ Bahar Şenliği Yürüyüşü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin (ESOGÜ) bahar şenlikleri kapsamında öğrenciler, davul zurna eşliğinde yürüyüş yaptı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin (ESOGÜ) bahar şenlikleri kapsamında öğrenciler, davul zurna eşliğinde yürüyüş yaptı.

ESOGÜ yerleşkesinde yer alan Cumhuriyet Alanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan yürüyüş, spor salonu önünde tamamlandı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Konuk,Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ve Prof. Dr. Bahaddin Acat ile öğretim üyelerinin de katıldığı yürüyüşte öğrenciler, fakültelerinin yazılı olduğu pankartlar taşıdı.

Rektör Yardımcısı Ünlüoğlu, davul ve zurna eşliğinde spor salonu önüne gelen öğrencilere, "neşeli" bir şenlik geçirmelerini dileyerek, "Bu etkinlikte amacımız, stres atma, dinlenme ve motive etmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasının ardından öğrenciler, Hamer Ritm Grubu'nun gösterileriyle eğlendi.

Bahar şenlikleri, üç gün boyunca çeşitli konser ve etkinliklerle devam edecek.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: