ESOGÜ Çocuk Ve Genç Eğitimi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Açıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ÇOGEM) açılışı ve merkezin düzenlediği 23 Nisan Ulusal

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (ÇOGEM) açılışı ve merkezin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri yapıldı.

Etkinlikler ESOGÜ Atatürk ve Gençlik Anıtı'na ESOGÜ Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Törende ÇOGEM yönetimi, ÇOGEM Bilim ve Danışma Kurulu üyeleri ile öğrenciler yer aldı.

Daha sonra ÇOGEM'in açılışı gerçekleşirken, Prof. Dr. Gönen ve ÇOGEM Müdürü Prof. Dr. Ferhan Esen açılışta birer konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Açılışın ardından ESOGÜ Anaokulu, 23 Nisan İlkokulu ve SOMET Zihinsel Gelişim Derneği öğrenci ve öğretmenleri Prof. Dr. Gönen'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ESOGÜ Anaokulu öğrencisi Umut Mutlu temsili olarak Rektörlük makamına oturdu.

ÇOGEM'in düzenlediği 23 Nisan Şenliği'nde ESOGÜ Anaokulu, 23 Nisan İlkokulu ve SOMET Zihinsel Gelişim Derneği öğrencilerinin yaptığı resimler ve el işlerinden oluşan sergileri açıldı. 23 Nisan İlkokulu öğrencilerinin sergilediği halk oyunu gösterisi ve ESOGÜ Anaokulu öğrencilerinin söylediği şarkılar beğeni kazandı.

ESOGÜ Halkbilim Araştırma ve Uygulama Merkezi Gösteri Toplulukları'nın sergilediği halk oyunları, Latin dansları ve ritm gösterisi gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: