Esogü Hastanesi’nden Bir Yenilik Daha

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi, yeni bir uygulamaya daha imza atarak, hastaların...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi, yeni bir uygulamaya daha imza atarak, hastaların web üzeninden tetkik sonrası raporlarının çıkıp çıkmadığını takip edebilecekler.

Hastaneden yapılan açıklamada, bugüne kadar hastane web sitesi aracılığı ile randevu alma, randevu sorgulama, randevu iptali gibi işlemleri yapabilen ve tetkik sonuçlarını internet ortamından takip edebilen hastaların artık, tetkik sonrası raporlarının çıkıp çıkmadığını da hastane web sitesi üzerinden takip edebileceği belirtildi. Hastane ana sayfasında bulunan e-laboratuvar kısmından, “Sonuçlar İçin Tıklayınız” sayfası açıldığında “Rapor Durum Sorgulama” bölümünden sadece TC kimlik no ve doğum yılı ile hastanede yaptırılan patoloji ve radyoloji tetkik raporlarının sonuçlanma durumlarının takip edilebileceğinin belirtildiği açıklamada, hastaların “Rapor Durum” bölümünde “Sonuçlanmıştır” ibaresini gördüklerinde raporlarını teslim almak üzere hastaneye gelebilecekleri ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, hastaların artık sürekli telefon etmek zorunda kalmayacağı ve hastaneye sadece sonuç raporlarını almak için gelecekleri vurgulanırken, yeni sistemin tamamen hasta memnuniyetini amaçladığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: