ESOGÜ Kariyer Merkezi’nden Ataç’a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ESOGÜ İİBF Kariyer Merkezi yetkililerini konuk etti.
Başkan Ataç’ın makamında gerçekleşen ziyarette merkezin Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Nur Akdemir ve beraberindekiler, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Ataç’a bilgiler aktardı. Akdemir, “Kariyer Merkezinin amacı, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın sevebilecekleri, bilgi ve yeteneklerini kullanarak kendilerini geliştirebilecekleri bir iş bulmalarına yardımcı olmak. Bu amaç doğrultusunda Kariyer Merkezi olarak, fakültemiz öğrencilerinin kariyer seçimine rehberlik etmeyi ve seçilen hedefe ulaşmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Başkan Ataç da ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek “İçinde bulunduğumuz dönemin en büyük sorunu ne yazık ki işsizlik. Gençlerimizin aldıkları eğitime rağmen yaşadıkları iş bulma sorunu düşünüldüğünde, merkezinizin önemi daha iyi anlaşılıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz