ESOGÜ'de "Ülkemiz Madenleri ve Günümüz Mühendisliği" paneli

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü ile Maden Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nce "Ülkemiz Madenleri ve Günümüz Mühendisliği"

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü ile Maden Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nce "Ülkemiz Madenleri ve Günümüz Mühendisliği" konulu panel gerçekleştirdi.

Rektörlük'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Suat Mirza Salonu'ndaki panelin açılışında konuşan ESOGÜ Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, Türkiye'de madenlerin etkili ve verimli olarak işletilebilmesi için maden mühendislerinin sahip olması gereken donanım ve sorumluluklar hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun ise Türkiye'de madencilik politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "İnsanların refah içinde yaşaması için madenlere ihtiyaç duyulmaktadır. Ülkemizde 50 civarında madenin üretimi yapılmaktadır. Üretimleri planlı bir biçimde yapılarak sanayide kullanılmaları halinde bu madenler ülkemiz refahının artmasına katkıda bulunacaktır" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: