ESOGÜ'den Aile Hekimliği Paneli

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi tarafından fakülte öğrencilerine aile hekimliği uzmanlık dalı hakkında panel düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi tarafından fakülte öğrencilerine aile hekimliği uzmanlık dalı hakkında panel düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, ESOGÜ Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu'nda gerçekleştirilen "Aile Hekimliği Disiplini ve Ülkemizde Aile Hekimliği Uygulaması: Dünü, Bugünü, Yarını" konulu panelde öğrencilere aile hekimliği hakkında bilgi verildiği kaydedildi.

ESOGÜ Rektör Yardımcısı ve Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu'nun başkanlık yaptığı panele konuşmacı olarak Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Ünalacak ve Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Bilge'nin katıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Prof. Dr. Ünalacak paneldeki konuşmasında, Türkiye'de aile hekimliği disiplininin gelişimi hakkında bilgi verirken, Yrd. Doç. Dr. Bilge ise hekim adaylarına Aile Hekimliği Yönetmeliği'nden ve aile hekiminin görevleri, yetki ve sorumlulukları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: