Esra Erol'da da damat adayından şok tepki

Esra Erol'da Evlen Benimle programında bu kez hayvan sevgisi tartışma konusu oldu. Locadaki damat adayının, "At sana binerse ne olacak?" sorusu karşısında Esra Erol ve stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı.

Her geçen gün sayısı giderek artan izdivaç programlarında ilginç anlar ve skandallar yaşanmaya devam ediyor. Yeni skandal 'Esra Erol'da Evlen Benimle' programından geldi. İzdivaç programı denildiğinde ilk akla gelen isimlerinden olan Esra Erol'un programında bu kez "hayvan sevgisi" tartışma konusu oldu. Esra Erol'da Ata Bey ile Muzaffer Bey arasındaki hayvan sevgisi tartışmasına locadan dahil olan damat adayı, canlı yayında bir skandala imza attı.

Adaylardan biri "Ben de ata biniyorum ve atları seviyorum ne yapabilirim evde at mı besleyeyim" dedi. Bu sözlere sinirlenen Muzaffer Bey,neden beslemiyorsun; "Ata binmeyi biliyorsun da beslemeyi bilmiyorsun, at sana binerse ne olacak?" diyerek canlı yayında skandal yorumda bulundu. Tartışmanın daha da alevlenmesine neden olan bu sözler, hem program sunucusu Esra Erol'u hem de stüdyodakileri şoke etti. Damat adayının sözlerine sinirlenen Esra Erol, "Muzzaffer Bey saçma sapan konuşuyorsunuz, atdan düşeni atdan düşen anlar" diyerek konuyu değiştirmeye çalışsa da tartışma bir süre sürdü.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Esra Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucunun bu evlilikten iki erkek çocuğu var.

Anahtar Kelimeler: