'Esra Erol'la neden yok?' Belli oldu

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle programının yayın akışında yer almaması merakta bıraktı. Peki 'Esra Erol'la neden yok?' İşte o soruya yanıt!

Ankara'da gerçekleşen hain saldırının ardından pek çok kanal yayın akışında değişikliğe gitti, bunlardan biri de Atv oldu. Pek çok dizi ve programı bünyesinde barındıran kanal, izdivaç programı Esra Erol'la programını yapmama kararı aldı. 37 kişinin can cerdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı saldırı ardından Türkiye'de üç günlük yas ilan edildi. Yaşanan üzücü olaylar karşısında Esra Erol ve yönetimi tepkisiz kalmadı ve 14.10.2015 Pazartesi günü yayın yapmama kararı aldı. Esra Erol'ın programının yanı sıra Fox tv'deki Zuhal Topal ve Star TV'deki Evleneceksen Gel programlarıyla, TV8'de Sabah yayınlanan Aramızda Kalmasın ve Kanal D'nin magazin programı Renkli Sayfalar da Pazartesi günü ekrana gelmeyecek.

Pek çok ünlü gibi Esra Erol da teröre ve Ankara'daki katliama tepkisini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü sunucunun "Ya sabırı çoktan geçtim! Sabır kalmadı kalbimde dilimde lanet sözcüklerinden başka! Yazık" notuyla paylaştığı resmin altına yorum yağdı.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümü mezunudur. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerletmek isteyen Esra Erol, Televizyonculuk kariyerine ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan ünlü sunucu, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucunun bu evlilikten iki erkek çocuğu var.

Anahtar Kelimeler: