Esra Erol'un gelin adayı Zuhal Topal'a kaçtı

Geçtiğimiz sezon Esra Erol'un izdivaç programında yer alan ve adı locada bulunan İbrahim ile anılan Lutriva, bu sezon Zuhal Topal'ın programında taliplerini aramaya başladı. Dün yayınlanan bölümde ekrana çıkan 24 yaşındaki gelin adayı daha önce Esra Erol'un programında aşk yaşadığı İbrahim ile gergin anlar yaşadı. İşte o anlar...

Güzelliğiyle Zuhal Topal'ın ve damat adaylarının dikkatini çeken Lutriva, daha önce Esra Erol'un izdivaç programında taliplerini aramıştı. Adı İbrahim ile anılan gelin adayı bu sezon Topal'ın programında ekrana gelmeye başladı.

Damat adayı İbrahim de geçtiğimiz sezon Esra Erol'un programında taliplerini aramış ancak daha sonra Topal'ın programına transfer olmuştu. Esra Erol'da ekrana çıkan ve aşk yaşayan ikili artık Topal'ın programında taliplerini arayacak.

Ekrana çıktığı ilk andan itibaren İbrahim'in bakışlarından rahatsız olan Lutriva, programa İbrahim için değil, taliplerini aramak için geldiğini söyledi. Bunun üzerine bir süre gergin anlar yaşayan ikilinin, yeniden aşk yaşayıp yaşamayacağı merak konusu oldu.