Esra Erol'un son sağlık durumu hakkında açıklama

Beş aylık hamile olan Esral Erol'un Bodrum Tatili Salmonella bakterisi nedeniyle kabusa döndü. Esra Erol, oğlunun da aynı virüse yakalandığını belirtirken, sağlık durumu ve Salmonella bakterisi hakkında açıklamada bulundu.

Ünlü Sunucu Esra Erol'un tatili Salmonella bakterisi sebebiyle zehir oldu. Gıda zehirlenmesi yaşayan ve ikinci kez anne olmayı bekleyen Esra Erol, üç gün hastanede tedavi gördü. Son sağlık durumu hakkında sevenlerine ve takipçilerine Instagram sayfasından bilgi veren Esra Erol, kendisini hastanelik eden Salmonella bakterisi hakkında bilgi verdi ve uyarıda bulundu. Oğlu İdris Ali'nin de aynı bakteriler nedeniyle rahatsızlandığını dile getiren ünlü sunucu, Instagram hesabından şunları yazdı:

"Bodrum tatili inşallah şimdi başlıyor. Son iğne günü. Dikkatli okuyun lütfen. Özellikle de çocuklarınız için! Beni 3 gün hastane yatıran, Ali'nin ayakta geçirdiği berbat bir bakteri ile tanıştık. Tedavi hala devam ediyor! Şükür artık daha iyiyiz. Sıcaklarla bakteriler ve virüsler her yerde! Salmonella bakterilerinin sebep olduğu bir hastalıktır. 8-72 saat içerisinde karın ağrısı, ishal ve ateş belirtileriyle kendisini gösterir. İlave olarak mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı ortaya çıkabilir, 4-7 gün sürebilir! Salmonelle bakterilerinin pişmemiş olan çiğ etlerde, tavuklarda ve yumurtada bulunma olasılığı mevcuttur. Ancak iyi pişirilen etlerde ve hazır ürünlerde olma ihtimali yoktur. Öte yandan pişirilmeden yenen bazı gıdaların, mesela meyve ve sebzelerin çiğ et ile teması sonrasında çapraz bulaştırma sebebiyle de insanlara bulaşma olasılığı vardır. 'İyi Mutfak Hijyeni' kurallarına uyulduğunda herhangi bir gıdadan Salmonella bulaşma ve hastalık riski tamamen ortadan kalkar."

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Star TV ve Atv'deki izdivaç programlarında sonra Fox'a geçen Esra Erol, canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştirmiştir, ünlü sunucu bu evlilikten İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Anahtar Kelimeler: