Esrarengiz olay!

KIRKLARELİ Atatürk Spor Salonu’nda tekvando antrenmanı yapan 17 yaşındaki Gizem ve Elif Kübra Güngör henüz ne olduğu bilinmeyen bir koku nedeniyle fenalaşınca, hastaneye kaldırıldı.

Kırklareli Gençlik Spor Tekvando Takımı, dün akşam 60 sporcusu ile birlikte doğalgaz ile ısınan Atatürk Spor Salonu’nda antrenmana çıktı. Sporcu ailelerinin de izlediği antrenmanın sonunda seyirci koltuklarının bulunduğu alandan koku yayıldı. Bu alana yakın olan tekvandocu kardeşler Gizem ve Elif Kübra Güngör, kokudan etkilenerek fenalaştı. Bunun üzerine gençleri, aileleri hemen kendi araçları ile Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Diğer sporcular ve aileleri ise salondan çıkarılarak evlerine gönderildi.

Reklam
Reklam

Kırklareli Gençlik Spor Tekvando Takımı Antrenörü Savaş Ergin, doğalgaz şirketine ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede spor salonuna gelen doğalgaz acil yardım ekibi, salonda ve çevresinde gaz sızıntısı ölçümleri yaptı. Salonda herhangi bir gaz sıkıntısı ve kokunun nedenini bulunamadı. Antrenör Savaş Ergin, antrenman sırasında iki sporcunun bilinmeyen bir kokudan etkilendiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Antrenman yaptığımız salonda izleyici ailelerin bulunduğu taraftan bir koku geldiği söylendi. Hemen çocuklarımızı salondan çıkardık. Salonda bulunan havalandırma camlarını açarak içerideki kokunun çıkmasını sağladık. Sporcumuz nedenini bilmediğimiz kokudan etkilendi. Hastaneye kaldırdık, durumları iyi, ancak neden böyle olduklarını bilmiyoruz.” Kırklareli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Gizem ve Elif Kübra Güngör bir saat müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kızlarına fenalaşmasına neden olan kokunun yapılan tahlillerin ardından belirleneceği belirtildi.

Reklam
Reklam