Esrarı kevgirle öğütmüşler

İzmir'in Konak ilçesinde düzenlenen operasyonda 4 bin 500 uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 kişi gözaltına...

İzmir'in Konak ilçesinde düzenlenen operasyonda 4 bin 500 uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, esrarı "kevgir" adı verilen aletle öğüttüğü belirlendi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcıları ve organizasyonlara yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri alıcı gibi davranarak, kendilerine Gürçeşme semtinde uyuşturucu hap satmaya çalışan R.G.'yi gözaltına aldı. Zanlının hapları aynı sokaktaki bir evden aldığını tespit eden polis ekipleri, burada ''Ana'' lakaplı C.Ö. ve kızı M.B. ile hapları satın almak üzere olan H.Y. ve M.Ö.'yü yakaladı. Operasyonda 17 gr. esrar, 4 bin 500 adet uyuşturucu hap, yurtdışından getirildiği belirlenen ve Hint kenevirini aşama aşama öğütüp toz haline getirebilen ''kevgir'' ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 3 bin 335 lira ele geçirildi. C.Ö, M.B. ve R.G'nin, aynı suçtan çok sayıda sabıkası bulunduğu olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 5 zanlı, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz