Eşref Dinçer Mahallesi’nin Kanalizasyon Çilesi Bitiyor

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, 30 yıllık yerleşim birimi olmasına rağmen şimdiye kadar ihmal edilen Eşref Dinçer...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, 30 yıllık yerleşim birimi olmasına rağmen şimdiye kadar ihmal edilen Eşref Dinçer Mahallesi’nde Çakal Dere mevkiinde alt yapı çilesi sona eriyor.

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz döneminde önce tapularına kavuşan mahalle halkı, şimdi de yıllardır kanayan yaraları olan alt yapı meselesine neşter vurulmasının mutluluğunu yaşıyor. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, “25 yıllık kanalizasyon meselesini kökten çözüyoruz. Artık mahalle halkı çağdışı ortamda yaşamayacak. Çocuklarımız fosseptik atıkları içinde oynamayacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

BUSKİ Müdürü Hasan Türe ile birlikte mahallede yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Yılmaz, yeni adliye binası yapılması düşünülen bölgeye yakın yerde bulunan yerleşim biriminin önce kanalizasyon ve fosseptik meselesini, ardından da diğer alt yapı sıkıntısını çözüme kavuşturacaklarını vurguladı. Yılmaz, yaz aylarına kadar bölgenin alt yapısını tamamlamayı hedeflediklerini, 30 yıldır ihmal edilen bölgeye her türlü hizmeti yapacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz