Eşref Ziya Terzi, Ramazan Etkinliklerinde Mamaklılarla Buluştu

ANKARA (İHA) – Mamak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Eşref Ziya Terzi Mamaklılarla buluştu.Mamak Belediyesi’nin...

ANKARA (İHA) – Mamak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Eşref Ziya Terzi Mamaklılarla buluştu.

Mamak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan ayına özel olarak düzenlediği Ramazan Akşamları’nda birbirinden güzel ve farklı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren Ali Toprak, İbrahim Sadri, Grup Sahra, Mete İlahi Grubu ve Tasavvuf Sanatçısı Süreyya’nın konuk olduğu Mamak Belediyesi Ramazan Akşamlarında bu kez özgün müziğin sevilen yorumcusu Eşref Ziya Terzi’yi ağırladı. Mamak Pazaryeri Ramazan etkinlik alanında düzenlenen programa AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Ahmet Müfit Yıldırım, Hasan Gökmenoğlu, Mustafa Orhan, Başkan Danışmanı Aydın Demir, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Bir Güneş Doğuyor, Ağlama Karanfil, Söyle İstanbul, Şehit Tahtında gibi sevilen ezgileri seslendiren Eşref Ziya, Mamaklılardan büyük ilgi gördü. Son albümünde ilk defa bir ilahi seslendirdiğini belirten terzi, Gül Ahmed’im adlı ilahiyi de Mamaklılara seslendirirken, bestecisinin Hz. Peygamber için bestelediğini söylediği “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” adlı eser de dinleyicilerden büyük alkış aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıya eserlerinde vatandaşlarla birlikte Mamak Protokolü de eşlik etti. Sanatçının 1993 yılından itibaren mektup arkadaşı olan doğuştan yürüme engelli Mamaklı Tubanur Hundur (23) da sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, “Ak belediyeciliğin en güçlü temsilcilerinden Mamak Belediye Başkanımızın hizmetleri sadece Mamak’la, sadece Ankara’yla, sadece Türkiye’yle sınırlı değil, yurt dışında da hizmetleriyle gönülleri fethediyor” dedi.

Mamak Belediyesi’nin Ramazan eğlencelerine konuk olan AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Başkan Akgül’ün hizmetlerinin yurt dışında da övgüyle anlatıldığını söyledi. Şahin, “Eşref Ziya Terzi, aynı gönül iklimini taşıyan bizler için müstesna bir isim. Kulaklarımızın ve gönüllerimizin pasını sildiler. Ak belediyeciliğin en güçlü temsilcilerinden biri Mamak Belediye Başkanıma böylesine güzel bir organizasyon için teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik kapsamında yürüttüğü çalışmalarını her geçen yıl daha da güçlendirerek gerçekleştiriyor. Hizmetleri sadece Mamak’la, sadece Ankara’yla, sadece Türkiye’yle sınırlı değil. Kosova Priştine’ye ziyarette bulunduk. Oradakiler Mamak Belediyemizin iftar çadırından gözleri dolu dolu bahsettiler. Dünyanın farklı coğrafyasında zulüm altında kalan Müslüman kardeşlerimiz var. Bu önemli günlerde Arakanlı kardeşlerimize dualarımızı eksik etmeyelim. Vatandaşlarımızın hem Kadir gecelerini hem de Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Her akşam farklı bir etkinlikte Mamaklıları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ramazan akşamlarının hem hemşerilerin hem de Mamaklıların buluşma noktası haline geldiğini söyledi. Akgül, “Ramazan Akşamları bir buluşma noktası haline geldi. İftardan sonra vatandaşlarımız etkinlik alanlarında hem kaynaşıyor hem de aileleriyle keyifli dakikalar yaşıyor. Bizler buna vesile olduğumuz için oldukça mutluyuz. Sanatçımıza başarılı programından dolayı teşekkür ediyorum. Ramazanı, Ramazan gibi yaşamalıyız. Halkımızın istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz