Eşrefpaşa Hastanesi Urla’da İlk Yardım Eğitimi Verdi

Urla Belediyesi'nin katkıları ile İzmir Büyük Şehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi ilçede "Temel İlkyardım Eğitimi" semineri...

Urla Belediyesi'nin katkıları ile İzmir Büyük Şehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi ilçede "Temel İlkyardım Eğitimi" semineri verdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde Dr. Hüseyin Çetinel ve İBB Eşrefpaşa Hastanesi Toplum Sağlığı ekibinin sunduğu seminere çok sayıda kadın izleyici katıldı. Dr. Çetinel, konuşmasında ilk yardım eğitiminin önemine değindi. Evde, kırda, araçta ve denizde ilk yardımın nasıl yapılması gereğini anlatan Çetinel, "Eşrefpaşa Hastanesi olarak halkımızı ilkyardım konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Karşılaşılan acil durumlarda nasıl davranmalıyız, neler yapmalıyız, 112 ekipleri gelinceye kadar bizlere ne gibi görevler düşüyor bunları bilmeliyiz. Acil yardımda amaç, 112 gelinceye kadar bireylerin hastaya zarar vermeden ilkyardım yapabilmeleridir. Eşrefpaşa Hastanesi olarak ekibimizi davet eden ilçelere, köylere, kurum ve kuruluşlara ücret talep etmeden gidiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Görsel ve tatbiki olarak ilk yardım konuları anlatıldı. Soru cevapların sonunda, seminere katılanlara katılım belgeleri verildi. İBB seminere katılanlara ilk yardım kiti ve diş fırçası ile diş macunu dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: