Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif CerrahiUzmanı Op. Dr. Fırıncıoğulları: "Büyük Göğüslü'kadınların Boyun Ve Sırtlarında Ağrılar Oluşuyor"

Medical Park Tarsus Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Remzi Fırıncıoğulları, "büyük göğüslü" kadınların boyun ve sırtlarında

Medical Park Tarsus Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Remzi Fırıncıoğulları, "büyük göğüslü" kadınların boyun ve sırtlarında ağrıların oluştuğunu belirtti.

Fırıncıoğulları, yaptığı yazılı açıklamada, kadınlarda estetik sorunlara neden olan "büyük göğüs"ün, aynı zamanda psikolojik sorunlara da neden olabildiğini belirtti.

"Büyük göğüslü" kadınların boyun ve sırtlarında ağrıların oluştuğunu ifade eden Fırıncıoğulları, şunları kaydetti:

"Büyük memeye' sahip olmak isteyen kadınların sayısı çok fazla. Büyük göğüslere sahip olan kadınlarda birçok ağrı ortaya çıkıyor. Ağrıların yanı sıra spor yapamayan ve istediklerini giyemeyen kadınlarda psikolojik sorunlar ortaya çıkıyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çitfçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: