Estetisyenlik kursunu bitirenlere sertifika

Manavgat’ta Estetisyenlik, El ayak bakımı ve Protez Tırnak kurslarını başarıyla tamamlayan 44 kursiyere belgeleri törenle verildi

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde düzenlenen Estetisyenlik, El ayak bakımı ve Protez Tırnak kurslarını başarıyla tamamlayan 44 kursiyere belgeleri düzenlenen bir törenle verildi. Kız Teknik ve Meslek Lisei Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Manavgat Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, Manavgat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Harun Yılmaz, Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, okul müdiresi Emine Çataltaş, kursiyerler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Sertifika töreninin açılışında konuşma yapan Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi Emine Çataltaş, stratejik planlama çerçevesidne okulda çeştli meslek kursları açtıklarını kaydederek, “Estetisyenlik, El ayak bakımı ve Protez Tırnak kurslarında görev alan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kurisyerlere sertifikaları Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, Manavgat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Harun Yılmaz, Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, okul müdiresi Emine Çataltaş tarafından verildi.

520 saat süren estetisyenlik kursuna 21, 256 saatlik El ayak bakımı kursuna 9 ve 80 saat devam eden Protes Tırnak kursuna ise 14 olmak üzere toplam 44 kursiyere sertifika verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: