Estram Seferlerini Sıklaştırdı

Estram, bu sene yaz döneminde artan yoğun yolcu talebi üzerine tramvay seferlerini sıklaştırma kararı aldı....

Estram, bu sene yaz döneminde artan yoğun yolcu talebi üzerine tramvay seferlerini sıklaştırma kararı aldı. Estram İşletmesi, her sene yapılan yaz dönemi uygulamasının bu sene yapılmayacağını açıkladı.

Estram İşletmesi'nden yapılan açıklamaya göre, toplu taşıma sistemlerinde yolculuk eğilimlerine göre yaz ve kış uygulaması yapıldığına dikkat çekildi. Açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda okulların kapanmasından sonra, tramvay seferlerinin yaz dönemi uygulamasına göre düzenlendiği belirtildi.

Estram’dan yapılan açıklamada, bu seneki yolcu sayısında önceki yıllara göre tahminlerin üzerinde bir artışla karşılaşıldığı, bu nedenle yoğunlukların yaşandığı saatlerde ek seferler düzenlendiği ve 27 Haziran 2012 itibariyle planlı olarak sefer sayılarının artırıldığına dikkat çekilerek, bu sene tramvay seferlerinde yaz dönemi uygulaması yapmayacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz