ESYÖNDER Üyeleri Iftarda Buluştu

Eskişehir Yöneticiler Derneği ( ESYÖNDER ) üyeleri iftarda buluştu. Polis Evi’ndeki iftara ESYÖNDER üyeleri, YÖNETDER...

Eskişehir Yöneticiler Derneği ( ESYÖNDER ) üyeleri iftarda buluştu.

Polis Evi’ndeki iftara ESYÖNDER üyeleri, YÖNETDER İcra Kurulu Üyesi Bekir Arslan, Yargıtay Üyesi Ali Selman Erkuş, İl’deki bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Programda, ESYÖNDER’e katkıları olan ve farklı ilere tayini çıkan üyelere teşekkür plaketi verildi.

İftar sonrası konuşan ESYÖNDER Başkanvekili, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Halit Çankaya, Türkiye’nin ve faaliyet gösterdikleri Eskişehir’in kalkınma hızına ivme kazandırmak ve yükselmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Çetinkaya, bu bağlamda yepyeni umutlarla, taptaze heyecanlarla kamu ve özel kurumların değerli yöneticileri arasındaki ilişkiyi güçlendirmek ve bu şekilde kamudan kaynaklı sorunları daha kısa zamanda ve kolayca çözmeyi beraberinde hedeflediklerini kaydetti.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Çetinkaya, iftar programına katılan herkese de teşekkür ederek, Ramazan’ın Türkiye’ye ve dünya ya hayırlar getirmesini diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: