Et hırsızları kameraya yakalandı

Aksaray Belediyesi'ne ait entegre et tesislerine hırsız girdi. Poşi ve kapüşonlu eşofmanla yüzlerini kapatan hırsızlar,...

Aksaray Belediyesi'ne ait entegre et tesislerine hırsız girdi. Poşi ve kapüşonlu eşofmanla yüzlerini kapatan hırsızlar, önce kesimhaneye oradan da etlerin muhafaza edildiği soğuk hava deposuna girdi.
Kameralara yakalanan hırsızlar, bütün etleri alamazken, parça etleri çalarak kaçtı.

Gece saat 23.07 sıralarında tesislere gizlice giren iki hırsız, etlerin bulunduğu soğuk hava deposunun kapağını güçlükle açtıktan sonra içeriye girdiler. Ancak etlerin yaklaşık 200-250 kilo gelmesi ve bir bütün olması sonucu taşıyamadıkları için yanlarında getirdikleri torbaya parça etleri koyup hızlı adımlarla ilerlediler. Bu sırada tesis bekçisi içerdeki hırsızları görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızları suçüstü yakalamaya çalıştı, ancak hırsızlar polisten kaçmayı başardı.
Dışarıda bekleyen ve hırsızlara gözcülük yapmakta olan M.K. adlı şahıs ise polis tarafından yakandı. Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada, tesise girerek et çalmaya çalışanların A.K. ile M.H. adlı şahıslar olduğunu tespit ettiler. Motosikletle firar eden şahısların yakalanması için polis tarafından jandarmaya haber verildi.
Entegre Et Tesisleri'ndeki kamera görüntülerini inceleyen polis, şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Polis tarafından yakalanan diğer hırsız M.K.’nin adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz