Etekli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te bir iş yerine giren hırsız, 650 TL para, 15 kilo Antepfıstığı ve 45 paket...

Gaziantep'te bir iş yerine giren hırsız, 650 TL para, 15 kilo Antepfıstığı ve 45 paket sigara çalarken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kameranın kendisini görüntülediğini fark eden zanlı arkaya geçerek, iş yerinde bulduğu bir eteği giyip, kamerayı ters çevirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, dükkana giren hırsızlık zanlısı S.K., iş yerinde arama yapıyor. Şahıs, bulduğu para kutusunu alıp çakmağı da yakarak paraları inceliyor ve çantasına koyuyor. Bu sırada, güvenlik kamerasının kayıtta olduğunu fark eden S.K., iş yerinin arka bölümüne geçiyor. Kısa süre sonra etek giyip başını kapatarak tekrar gelen şahıs, kamerayı ters çevirip hırsızlığa devam ediyor. İş yerinden para, Antepfıstığı ve sigara çalan S.K., daha sonra kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Sabah iş yerine gelen elemanlar ise, soyulduklarını fark etmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda, 650 TL para, 15 kilo Antepfıstığı ve 45 paket sigaranın çalındığını tespit ederken, 6 ekmek ile bir miktar peynir ve zeytinin de tüketildiği öğrenildi. Olay yerindeki incelemenin ardından ekipler, zanlı S.K.'yi yaptığı çalışmalar sonucu yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Daha önce de hırsızlık ve uyuşturucu suçundan sabıkası bulunan S.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: