Eterli Soygunculara Direnen Kuyumcu Dehşet Anlarını Anlattı

İzmir'de, kuyumcu dükkanına müşteri kılığında gelen E.B. ve H.A. tarafından eterle bayıltılmak istenen Turgay Aslan...

İzmir'de, kuyumcu dükkanına müşteri kılığında gelen E.B. ve H.A. tarafından eterle bayıltılmak istenen Turgay Aslan dehşet anlarını anlattı. Yaklaşık 20 yıldır kuyumcu olan Aslan, "Bir arkadaşım şaka yapıyor sandım" diye konuştu.

Olay, geçen hafta Cuma günü Konak İlçesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan dükkanda yaşandı. Müşteri kılığında kuyumcuya gelen iki kişi işyeri sahibi Turgay Aslan'a altın bakacağını söyledi. Aslan, altınları çıkaracağı sırada iki kişiden birisi tezgahın arka tarafına geçerek elindeki pamuğa dökülmüş eter ile Aslan'ı bayıltmak istedi. Yaşanan arbede sırasında yere düşen eter şişesi kırıldı. Paniğe kapılan soyguncular işyerinden koşarak kaçtı. Güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıyan görüntüleri inceleyen Gasp Büro Amirliği ekipleri şişenin satıldığı adresten yola çıkarak E.B. (26) ve H.A.'yı (23) yakaladı. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

ARKADAŞIM ŞAKA YAPIYOR SANDIM

Yaklaşık 20 yıldır kuyumcu olan Aslan, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. 54 yaşındaki Aslan, şunları söyledi: "İçeriye girdikleri an zaten ben o iki gençten şüphelendim. Hatta bir arkadaşım şaka yapıyor sandım. Altınlara bakmak istediklerini söylediler. Tezgahtan çıkmak için hamle yaptığım sırada birisi üzerime atlayarak pamuğa sürdüğü eter ile beni bayıltmak istedi. O sırada 'yardım edin' diye bağırarak direndim ve boğuşmaya başladık. Eter şişesi yere düşünce kaçtılar. Her şey çok kısa bir sürede yaşandı. Daha önce böyle birşey yaşamadım umarım yaşamamda. Daha sonra polisi aradım. Polis ekipleri geldi ve güvenlik kamerası kayıtlarını aldı"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: