Ethem Sarısülük'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da Gezi Parkı protestoları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurulma anı ve öncesinde Türk bayrağını yakan göstericiler arasında...

Ankara'da Gezi Parkı protestoları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurulma anı ve öncesinde Türk bayrağını yakan göstericiler arasında görüldüğü anlar, polis tarafından basına dağıtıldı.

Ankara'daki Gezi Parkı olayları sırasında Ethem Sarısülük'ün vurulma anı ve öncesinde Türk bayrağını yakan göstericilerin arasında yer aldığı anların görüntüleri polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Ethem Sarısürülük'ün Türk Bayrağını yakan göstericilerin arasında yola barikat kurup ateşe verdiği ortaya çıktı. İşyerlerini de taşladığı görülen Sarısülük'ün vurulma anı da an be an kaydedildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca görüntülerde, bir grup eylemci arasında kalan bir çevik kuvvet polisinin dövülmesi yer alıyor. Araya giren bazı göstericiler ise baygın haldeki polisi kucaklayarak olay yerinden uzaklaştırıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: