Eti Bakır Samsun İşletmesi'ndeki Amonyak Tankı Kapağının Çökmesi

Samsun'daki Eti Bakır İşletmesi'nde amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu yaralananların sayısı 14'e yükseldi.

Samsun'daki Eti Bakır İşletmesi'nde amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu yaralananların sayısı 14'e yükseldi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, daha önce 11 olarak açıklanan yaralı sayısı, ildeki çeşitli hastanelerde tedavi gören Ali Duran Akdal (30), Hüseyin Ertorun (19) ve Kaya Eren (43) ile 14'e yükseldi. Akdal ve Ertorun'un Gazi Devlet Hastanesi, Eren'in de Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Daha önce Hasan Semiz (45), Ferdi Taşsümer (31), Ali Başkaya (31), Yüksel Demir (37), Ali Bayraktar, Erdinç Demirer (23), Şükrü Demirer (43), Mehmet Cömert (26), Engin Gür (28), Tayfun Mumcu (46) ve Mustafa Eren'in (49) yaralandığı açıklanmıştı.

Reklam
Reklam

Olayda hayatını kaybedenlerin ise Fatih Açıkel (26), Sadık Kurulay (60), Hüsamettin Taşsümer (53), Hüseyin Bayrak (43) ve Güven Demirer (30) olduğu tespit edilmişti. Bayrak, Açıkel ve Taşsümer'in Samsun, Demirer'in Ordu, Kurulay'ın da Kütahya doğumlu oldukları bildirildi.

Muhabir: İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: