Eti Bor İşçilerinden Mavi Kapak Kampanyası

Kütahya’nın Emet Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Emet Borikasit Tesisi işçileri,...

Kütahya’nın Emet Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Emet Borikasit Tesisi işçileri, ‘Mavi kapak toplama kampanyası’na destek verdi.

Kampanya hakkında bir açıklama yapan İbrahim Ceylan, "İnternet ve televizyonlarda farklı isimlerde kampanyalar düzenlenerek, engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye ve akülü araba alındığını görüyorduk. İşçi arkadaşlarımızla bizde kampanyaya destek olmak için çalışma başlattık ve kampanya yapan kuruluşlarla ortak harekete geçtik. 160 bin kapak karşılığında bir engelli vatandaşımıza akülü araç hediye edilecek. Hedefimiz yıl sonunda bu rakama ulaşarak bir vatandaşımıza akülü araba hediye etmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Tesiste bulunan tüm ünitelerde kapak toplama kampanyası başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: