ETİ Gamze’nin Yüzünü Güldürdü

ETİ Holding, 2012 Londra Olimpiyatları Kadınlar 1500 metre atletizm finalinde Gümüş madalya alarak Türkiye’nin gururu...

ETİ Holding, 2012 Londra Olimpiyatları Kadınlar 1500 metre atletizm finalinde Gümüş madalya alarak Türkiye’nin gururu olan Eskişehirli Gamze Bulut’u başarısından dolayı ödüllendirdi. Eskişehir merkezli olan ETİ, söz konusu bu başarısından dolayı Bulut’a 100 bin lira ödül takdim etti.

ETİ Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, ETİ’nin kentin spor alanındaki gelişimi için de aktif rol aldığını, son dört sezondur futbolda Eskişehirspor’un ana sponsoru olduğunu söyledi.

Hakan Polatoğlu, “ETİ Şirketler Grubu olarak topluma olan sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Sosyal sorumluluk anlayışımızı, ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında temel rolü olacak olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmak olarak benimsedik. Bu anlayışımız kapsamında uluslararası arenalarda çeşitli başarılara imza atan Türk gençleri görmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Polatoğlu, bu kapsamda 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metre atletizm yarışında Türkiye’ye gümüş madalya getiren Gamze Bulut’a Eskişehir’e yaşattığı gururdan dolayı teşekkür etti.

Polatoğlu, “Gamze Bulut, Eskişehir’in son dönemde yetiştirdiği şüphesiz en başarılı sporcu. Türkiye’ye gümüş madalya ile haklı bir onur yaşatan, olimpiyatlarda hepimizi gururlandıran Gamze Bulut’u gönülden kutluyoruz." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Umarız Gamze’nin bu başarısı, Türkiye’de spor ve Olimpiyat Oyunları ruhunu yaygınlaştırmaya katkı sağlar. Gamze Bulut’a ve şahsında tüm diğer sporcularımıza şimdiden tüm spor hayatlarında başarılar diliyor, ülkemize daha nice altın madalyalar kazandıracaklarına gönülden inanıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: