Etiler'de patlama: 8 yaralı

İstanbul Etiler'de çöp kutusua bırakılan bombanın patlaması sonucu 8 kişi yaralandı.

İstanbul Etiler'de Akmerkezi'n yakınında bulunan çöp kutusua bırakılan bombanın patlaması sonucu 7 kişi yaralandı.Büyük paniğin yaşandığı patlama sonrası, bölgede trafik durma noktasına geldi.

Etiler Koç Köprüsü altındaki çöp kutusuna bırakılan bomba, saat 09.00 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı. Akmerkezi'n bir kaç metre yakınında meydana gelen patlamada, iki İETT otobüsü ile bir taksi ve sivil plakalı 2 otomobilde hasar meydana geldi. Köprüden beton parçaları koptu. Geniş bir alanda hissedilen patlamada, 8 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER-FOTO GALERİ-

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, patlamanın yaşandığı bölgeye şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri, bölgede ikinci bir bomba olma ihtimaline karşın, sinyal bozucu jammerleri devreye soktu.

Yaralılardan polis memuru Seyfi Erdem, Agop Demir, Sami Işık, Ali Osman Çapa, Yazgülü Şubatlıoğlu ve kimliği belirsiz kişi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Ayten Bal ve Ceyhan Mercanise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ayten Bal'ın durumunun ciddi olduğu ve bacağını kaybettiği belirtildi.

ÇAPKIN: ORTA ŞİDDETTE PATLAMA İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Etiler'deki patlamayla ilgili olarak açıklama yaptı. Çapkın şunları söyledi:

"Orta şiddette bir patlayıcı görülüyor. Ses bombası değil. Elektirikli bisikletin üzerindeki bomba patladı. Biri oradan geçmekte olan polis memuru olmak üzere 8 yaralı var.Hayati tehlikesi var diyebileceğimiz yaralı yok şu anda. 5 araç zarar görmüş. Çok şükür ki ölen yok. Kimsenin yanına kalmaz. Mutlaka buluruz. Halkımızın içi rahat olsun. Gerekse zamanlama, gerekse polis okuluna yakın olması altı çizilmesi gereken durumlar"

Reklam
Reklam

Etilerde patlama | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: