Etimesgut Huzurevi Sakinleri Mogan'da Ağırlandı

Etimesgut Belediyesi Huzurevinde yaşayanlar, Gölbaşı Belediyesi’nin konuğu oldu. Huzurevi sakinleri, Mogan Aile Çay Bahçesi'nde kahvaltı...

Etimesgut Belediyesi Huzurevinde yaşayanlar, Gölbaşı Belediyesi’nin konuğu oldu. Huzurevi sakinleri, Mogan Aile Çay Bahçesi'nde kahvaltı yaptı.

Etimesgut Belediyesi Huzurevinde yaşayan yaşlılar, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in eşi İlknur Demirel ile birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı’nın konuğu oldular. Seher Odabaşı, konuklarına kahvaltı ikram edip yakından ilgilendi. Seher Odabaşı, huzurevinde yaşayan yaşlıları Gölbaşı’nda ağırlamanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Sizleri Gölbaşı’nda her zaman misafir etmek isteriz." dedi.

Reklam
Reklam

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in eşi İlknur Demirel de yaşlıların Gölbaşı’nı çok sevdiklerini ve kendileriyle yakından ilgilenilmesinin onları mutlu ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: