"Etkili Iletişim Ve Koçluk Becerisi" Semineri

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından "Etkili İletişim ve Koçluk Becerisi" konulu seminer düzenlendi.

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından "Etkili İletişim ve Koçluk Becerisi" konulu seminer düzenlendi.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'dan belediye birim yöneticileri katıldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kamu görevlilerinin görevlerini yürütürken, karar alırken, kaynakları kullanırken etkili iletişimin önemli olduğunu söyledi.

Akdeniz Belediyeler Birliği olarak belediye çalışanlarına yönelik bugüne kadar 46 eğitim semineri düzenlediklerini kaydeden Böcek, 2013 yılında da seminerlere devam edeceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Rezzan Özdemir tarafından etkin iletişimin önemi, kurum içi iletişim, beden dili, ekip çalışması, etkin zaman kullanımı, vatandaşla doğru iletişim konularında bilgi verildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz