ETKİNDER’den 60 Kadına Iş Kurma Fırsatı

Bursa'da Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme...

Bursa'da Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol ile ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ sonunda 60 bayan girişimci adayı sertifikalarıyla birlikte projeleri kabul edildikten sonra iş kurmaları için 30 bin lira hibe, 70 bin lira geri ödemeli destek alacak. Protokolü KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ ve ETKİNDER Başkanı Canan Arıkan imzaladı. Bursa Valiliği Kadın Statüsü Birimi Koordinatörü Emine Yıldız, ETKİNDER Yönetim Kurulu Üyesi Betül Kökbıyık ve Genel Sekreter Ebru Arslan imza törenine katıldı.

Reklam
Reklam

Son başvuru tarihi 21 Şubat olan eğitim için, ETKİNDER Eğitim Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek olan mülakatlarda 60 girişimci aday belirlenecek. Toplam 70 saat sürecek olan eğitim 02 Martta başlayıp 30 Martta sona erecek. 2 ayrı grup olarak yürütülecek olan eğitim, iş kurma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan konularını kapsıyor.

ETKİNDER geçtiğimiz günlerde de Bursa Valiliği ortaklığı ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile mali destek anlaşması yapmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: