ETO Başkanı Karacan:

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, yeni yılda aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, yeni yılda aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde başrol oynayan bir Eskişehir olmasını istediğini bildirdi.

Karacan, yaptığı yazılı açıklamada, enerjik, üretken ve bereketli bir yılı geride kaldığını hatırlatarak, Eskişehir'in 2013 yılını Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak karşıladığını kaydetti.

Tüccar ve sanayicilerin daha çok istihdam sağlaması, ihracatın artması, Eskişehir'in yalnızca Türkiye'de değil dünyada odak noktası olması idealini gönülden yaşadıklarını ifade eden Karacan, şunları belirtti:

Reklam
Reklam

"Çünkü yüreği bu şehir ve ülke için çarpan bizler, yeni yılda da aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde başrol oynayan bir Eskişehir olmasını istiyoruz. Girişimciliğin arttığı, ekonominin çarklarının sorunsuz bir biçimde döndüğü, şehrimizin ve ülkemizin başarılarının örnek olduğu bir yıl olması için yine üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Tüccarından sanayicisine, girişimcisinden öğrencisine kadar tüm değerlerimizle huzur ortamımızın korunduğu, hedef birliğimizin pekiştiği bir gelecek hedefinde birleşeceğiz. Refah ve müreffeh bir dünya ülkesinin en önemli parçası olmak temennisiyle, iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, Eskişehir'imize, ülkemize, tüm dünyaya barış içinde, sağlıklı, mutlu ve bereketli bir yıl dilerim."

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: