ETO Başkanlığı Seçimine Doğru-ETO Başkanı Karacan: "Önce Eskişehir HedefiyleETO Başkanlığı'na Yeniden Adayım"

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, 5 Şubat'ta yapılacak ETO Başkanlığı'na önce Eskişehir hedefiyle yeniden aday olduğunu söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, 5 Şubat'ta yapılacak ETO Başkanlığı'na önce Eskişehir hedefiyle yeniden aday olduğunu söyledi.

Karacan, Basın Şehitleri Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmaya, hedeflerinin önce Eskişehir olduğunu kaydetti.

"Önce Eskişehir" diyerek Eskişehir için taraf olduklarını ifade eden Karacan, şöyle konuştu:

"Üyemizin hakkını savunduk, girişimcilerimizi yüreklendirdik. 'Önce Eskişehir' dedik, bugünle yetinmedik geleceği de kurguladık. Çünkü, bu şehir doğduğumuz, doyduğumuz, alın teri döktüğümüz, hayallerimizi gerçekleştirdiğimiz şehir. Elde ettiklerimizle ve başarılarımızla yetinmedik. Taklit edilen değil, takip edilen olduk. Bugün artık, hizmet kalitesiyle dünya standartlarında bir ETO var. Bugün, dünden daha güçlüyüz. Yaptıklarımızın hepsini Eskişehir için yaptık. Bugüne kadar başardıklarımızla yetinmemiz mümkün değildir. Yükselttiğimiz çıtanın ve bizden beklenenin farkındayız. İlk günkü heyecan ve enerjiyle Eskişehir'i geleceğe taşıyacağız. Üyelerimizin sevincinde de kederin de de yanında olacağız. Biz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine yürekten inanıyoruz. Çünkü, Eskişehir sevdalısıyız. 'Önce Eskişehir' hedefiyle ETO başkanlığı'na yeniden adayım."

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardından Eskişehirspor Kulübü forması ve atkısı hediye edilen Karacan, ETO üyelerinin tebrikleri kabul etti.

Seçim bürosunun açılışına, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Anadolu Ajansı Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş / Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: