Eto'o, Sivas'a çelme taktı!

Sivasspor'un takımın başına getirmeye çalıştığı Roberto Carlos'a Anzhili futbolcu Samuel Eto'o'nun, Türkiye'ye gitme, burda kal dediği ortaya çıktı.

Sivasspor'un bir süredir transferini sonlandırmak için çabaladığı ancak henüz somut bir ilerleme kaydedemediği Roberto Carlos için kırmızı beyazlı beyazlı kulübün umulmadık bir engelle karşılaştığı belirlendi. Rusya'nın Anzhi takımında sportif direktörlük görevi yapan Carlos'u Teknik Direktör olarak takımın başına getirmek isteyen Sivas ekibi, dünya yıldızı bir futbolcu ile karşı karşıya kaldı.

Anzhi'nin Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun Roberto Carlos'un takımdan ayrılmasına karşı çıktığı ve Brezilyalı futbol adamına Sivas'a gitmemesi için çağrıda bulunduğu bildirildi. Yıldız futbolcunun, Sivasspor'un heyecanla yolunu gözlediği Carlos'a Burda bizimle kal dediği, yakın çevresine ise Carlos'un Türkiye'ye gideceğini sanmıyorum şeklinde konuştuğu öğrenildi. Roberto Carlos'un da yıldız oyuncunun sözleriyle kafasının karıştığı, bu transfer için beklemeye geçen Sivasspor'un olumsuz gelişme durumunda alternatif isimlere yöneleceği ifade edildi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: